header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
13

Geslaagde afsluiting met Jongste Jeugddag

Afgelopen zaterdag hebben al onze Jongste Jeugdteams hun speelseizoen bij ons op de club afgesloten met de Jongste Jeugddag. Het was een zeer gezellige dag. Vriendjes en vriendinnetjes waren ook van harte uitgenodigd. Leuk om te zien dat velen van de uitnodiging gebruik maakten. Nanda Ruigrok startte om 9.00 uur de warming up, enthousiast werd er ritmisch een hockeystick van het veld naar boven het hoofd getild.

De JJ teams met hun vriendjes startten daarna een speelse carrousel. Leuke oefeningen bedacht en begeleid door Kees en Jolien van Schieveen.

Binnen in het clubhuis was het ook feest. Dames konden naar de beauty salon voor prachtige make up en geweldige kapsels, vaak met hippe vlechten, gemaakt door creatieve hockeymoeders. Een suikerspinmachine zorgde voor een lange rij met blije kinderen.  De jongens werden afgemat in de kick box clinic die onder drill commander Bart van Bari Gym stond. Erna konden de boys uitrusten in hun eigen chill zone. Een stoer ingerichte ruimte die verscholen lag achter in het clubhuis. Versierd met legernetten en zitkussens.

Nadat men lekker een broodje knaks ophad, startten de teams aan een onderling gemixt toernooitje. Tijdens dit toernooi kregen de vriendjes op veld 1 een leerzame starters hockeyclinic onder begeleiding van Sport Skills.

De voorzitter sloot, staand in het midden van al de deelnemers, deze geslaagde ochtend af. Ter afsluiting van het mooie hockeyseizoen 2015 - 2016, waarin iedereen zijn best heeft gedaan, ontvingen de leden een gouden medaille. De vriendjes werden getrakteerd op een vrolijk gekleurde bidon. Wij hebben zeker genoten van de vriendjes en hopen ze snel weer eens op de club te zien. Wij vinden het dan ook extra leuk dat wij op de dag zelf een aantal kinderen hebben mogen inschrijven als nieuw lid!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.