header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Jun
16

Sport-zomeren bij Fit & Shape

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat we via onze sponsor Fit & Shape aanvullende sportmogelijkheden tegen aanzienlijke korting kunnen aanbieden. Hierbij hebben we gedacht aan zowel de behoeftes van teams als die van individuele sporters.

1. Sportspecifieke clinics voor teams:

Trainingen op afspraak. Denk aan looptraining, core training, teambuilding en noem maar op. Prijs per uur voor een volledig Hisalis team slechts € 50. Dat is nog geen € 3,50 per speler! Deze trainingen kunnen ook op zaterdagmiddag (na 13:00 uur) ingepland worden. Ideaal natuurlijk als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Voor aanvullende trainingen, bijvoorbeeld in de winter naast het zaalhockey, is er de mogelijkheid voor teams om zich aan te melden voor SYNRGY circuittraining. Dit kan dagelijks van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur en zaterdag na 11:00 uur. Deze trainingen zijn zowel door teams als individueel bij te wonen (minimaal 4 deelnemers). Dit kan binnen het Hisalis abonnement (zie hieronder) vallen of als losse training (prijs: €4 per persoon).

2. Zomerstop abonnement:

Onbeperkt sporten in de maanden juli en augustus en september. Inclusief deelname aan alle groepslessen waaronder spinning, Xco, kickboksen en SYNRGY workout. Actie prijs voor leden van Hisalis: € 60 (normaal: € 110)

3. Hisalis abonnement:

Ben je lid bij Hisalis (of één van je gezinsleden) dan sport je bij Fit & Shape (en Bari Gym) met € 10 korting per maand. Dit is geldig op alle abonnementsvormen. Je sport dan al vanaf € 12,95 per maand!