header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Sep
9

Van de voorzitter - We gaan voor de 45ste keer weer de wei in!

De competitie gaat weer van start. Voor teams is de voorcompetitie altijd belangrijk om in de juiste speelklasse terecht te komen. Als warming up zijn oefenwedstrijden gespeeld en de reguliere trainingen zijn weer begonnen. Dit jaar onder leiding van onze nieuwe "hoofd opleiding en trainer-coördinator voor de Jongste Jeugd” Robert Noall.
Robert vanaf mijn schrijftafel wens ik je veel succes toe. De eerste enthousiaste en positieve geluiden over de nieuwe opzet van de trainingen hebben we al ontvangen.

Wat ook goed is georganiseerd, is dat men zich vanaf nu al kan inschrijven voor de bardiensten. Plan deze ook zelf, anders word je automatisch ingedeeld. Dit kan ongunstig uitvallen en vervolgens dien je zelf voor vervanging te zorgen. Voorkom dit, plan je dienst. Geniet van de sociale functie achter de bar en stel anderen hierdoor niet teleur.

Behalve de organisatie van de TC en de Bar Team Commissie zijn er natuurlijk veel meer vrijwilligers nauw betrokken geweest in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Zonder vrijwilligers kan de club niet draaien. Het afgelopen seizoen is er op een aantal plaatsen een (extra) vacature ontstaan. Die gaan we op korte termijn allemaal invullen. Het zou zomaar kunnen dat wij je binnenkort benaderen om een steentje bij te dragen aan de groei van de club. 

De plannen voor de verbouwing van de keuken in het clubhuis beginnen vorm te krijgen. Na de succesvolle veiling begin dit jaar is er een verbouwingscommissie samengesteld. Deze staat onder leiding van Chris Laarman. De commissie heeft een bevriende architect gebriefd. Hij heeft de input verwerkt in een plan die hij komende week aan de commissie zal presenteren. Ik heb al een klein voorproefje gezien; als het financieel haalbaar is, krijgen we een aantal spectaculaire aanpassingen. Wij houden jullie op de hoogte!

Wij starten seizoen 2016 – 2017; een bijzonder jaar! HC Hisalis bestaat 45 jaar. Dit lustrumjaar zullen wij invullen met feestelijke activiteiten. Wij zien er naar uit dit samen met jullie te vieren. De opening van  het 45ste hockeyseizoen gebeurt absoluut spectaculair! Naomi van As en Billy Bakker ontvangen wij deze dag bij ons op de club. Trots en inspiratievol dat deze twee Olympische hockeyers de weg naar HC Hisalis weten te vinden.

Rest mij voor dit moment om iedereen een sportief en gezellig seizoen te wensen. 

Met sportieve groet,

Jan Karel Sterkenburg
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.