header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Sep
11

Naomi van As en Billy Bakker op bezoek bij HC Hisalis

Afgelopen zaterdag bij HC Hisalis kwamen de Olympische hockeyhelden Naomi van As (zilver) en Billy Bakker (halve finalist) op bezoek. Meer dan 100 kinderen en hun ouders waren aanwezig op de club om de Olympische Internationals te zien.


Naomi en Billy kwamen door een grote ere-haag aanrijden in een Oranje Volvo. Het bezoek aan HC Hisalis is op uitnodiging van Svala Auto Hillegom. Na het ontvangst door Oscar de Reus, Vestigingsmanager van Svala Auto Hillegom, was er een mini-persconferentie. Diverse kinderen hadden een vraag bedacht. Ze stelde zelf hun vraag die door de internationals werden beantwoord.

 


Op de vraag "Billy, wat is je beste truc?”, leende Billy Bakker een stick en een bal uit het publiek. Hiermee deed hij zijn beste kunstje voor. Hij sloeg de bal van zijn stick in de lucht. Gooide de stick met een salto in de lucht, ving eerst de stick weer op en tot slot ving hij de bal op het puntje van de stick. Daar bleef de bal stilliggen. Een fantastische truc, die vele tot verbazing leiden.


Nadat de vragen beantwoord waren, konden de kinderen hun stick, bal bidon of hun shirt laten signeren. Voor ze wegreden in de Oranje Volvo, werden er nog een paar groepsfoto’s gemaakt. Een aantal kinderen is het gelukt om met hun idool een selfie te maken. Een blije groep kinderen zwaaide de Volvo uit, die verder ging naar de volgende bestemming in de Volvo driving dutch hockey tour.


Naast deze bijzondere actie ondersteunt Svala Auto Hillegom de vereniging HC Hisalis. Onderdeel van deze ondersteuning is de Volvo Clubbonus. Waarbij voor elke nieuwe Volvo die een lid bij Svala Auto Hillegom koopt er een clubbonus van € 1000,- naar de club gaat.