header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Nov
2

Doe Mee(r) Boodschappen

Maak van je boodschappen doen een feest en spaar mee voor extra sport- en trainingsmaterialen voor HC Hisalis. Van woensdag 2 november tot en met dinsdag 6 december 2016 loopt er bij supermarkt Jumbo in Lisse een actie "Sparen voor je Sportvereniging” waar HC Hisalis aan deelneemt. Tijdens deze actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- uitgave aan boodschappen een voucher met een unieke code. Deze voucher "sportpunt” kun je toekennen aan een sportvereniging van jouw keuze. 

Voor Hisalis is deze actie heel waardevol. Wij kunnen extra inkomsten voor sport- en trainingsmaterialen goed gebruiken. Wij hopen dan ook van harte dat jullie optimaal van deze actie gebruik gaan maken.

De ontvangen voucher "sportpunt” kun je inleveren bij de Jumbo in Lisse, daar staat een  ‘dropbox’ onder vermelding van HC Hisalis. Je mag ze ook op de hockeyclub bij de bar inleveren. Je kunt ook zelf de punten op internet verzilveren. Dit doe je door naar de website: www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl te gaan. Op deze site kun je eenvoudig met je unieke code jouw punten aan HC Hisalis toewijzen.

Laten we samen met familie en vrienden voor deze sportpunten sparen. Hoe meer punten HC Hisalis verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan sport- en trainingsmaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. Op naar een succesvolle actie!

Locatie Jumbo: Winkelcentrum Poelmarkt, Vivaldistraat 13 Lisse

Tot ziens bij de Jumbo!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.