header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Nov
8

Winter-fit bij Fit & Shape, speciaal voor leden!

Ook voor het komende winterseizoen hebben we samen met Fit & Shape uit Lisse weer een mooi aanvullend sportaanbod kunnen samenstellen voor zowel teams als individueel. Ideaal als je naast het zaalhockey nog wat extra wil werken aan je conditie, vorm of kracht!


Open Hisalis trainingen (SYNRGY-360 workouts):

Vanaf 14 november organiseren wij open trainingen voor alle jeugdleden (vanaf elf jaar). Deze brede trainingen van 50 minuten zijn ideaal om jou tijdens de zaalperiode optimaal in vorm te houden. De SYNRGY-360 workout bestaat uit een warming-up en een intensieve circuittraining met daarna cool-down en stretchen. Kortom, een uitdagende workout onder begeleiding van een enthousiaste trainer!! De trainingen zijn op woensdagmiddag om 17:00 uur, en op vrijdagmiddag om 17:00 uur. De kosten bedragen € 3 per deelnemer (per training).


Teamtrainingen:

Zoek jij voor jouw team een extra sportuitdaging? Bij Fit&Shape kan je samen met je teamgenoten werken aan meer kracht, uithouding of core stabiliteit. Denk bijvoorbeeld eens aan onze Boks & Shape training, maar er is nog veel meer keuze, kijk gerust eens op www.fitenshape.nl. Ideaal als aanvulling in het winterseizoen naast de zaaltraining, of wellicht als leuke extra activiteit om te werken aan teambuilding. De teamtrainingen (60 minuten) zijn op zaterdagmiddag na 13:00 uur, of eventueel op woensdag/vrijdagmiddag. Team-trainingen altijd op afspraak, en de kosten bedragen € 50 per training per team (circa € 3,50 per speler).


Forse korting op sportabonnementen:

Ook voor het komende koude seizoen is er weer een mooie aanbieding voor alle Hisalis leden (en gezinsleden, mits wonend op hetzelfde adres)!
  • Bij "ONBEPERKT" halfjaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding € 25 per maand (normaal € 35). 
  • Bij "ONBEPERKT" jaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding  € 22,95 per maand (normaal € 32,95).
  • Bij "ALL-IN" jaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding € 26,95 per maand (normaal € 36,95).

Voorwaarden:
  • ONBEPERKT: alle fitness en groepslessen van Fit& Shape.
  • ALL-IN: inclusief de lessen van Bari Gym (www.barigym.nl/).
  • Korting geldig vanaf 14 november.
  • Let op: voor nieuwe leden (huidige leden van Fit & Shape hebben na hun minimale abonnementstermijn recht op de korting).

Adresgegevens sportschool Fit & Shape:

Vennestraat 10a
2161 LE Lisse
Telefoon: 0252 – 412270