header foto header foto header foto header foto
 
Mini van de week Feb
26

Geef je op als MINI VAN DE WEEK!

Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mogen 2 meisjes uit de E-jeugd als Mini van de Week de wedstrijd van heel dichtbij meemaken.

Hoe ziet zo’n dag er nou precies uit? De Mini's van de Week komen een uur voor aanvang van de wedstrijd in hockeykleding (met stick en bitje) naar het clubhuis waar jullie door de speelsters worden opgevangen.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn jullie aanwezig bij de teambespreking. Jullie horen dus alle (geheime) afspraken die de speelsters samen met de coach en onderling maken! Na de teambespreking gaan jullie samen met het team warm lopen. Jullie mogen de eerste afslag doen om daarmee de wedstrijd officieel van start te laten gaan. 

Tijdens de rust gaan jullie weer met de speelsters mee om te luisteren naar de aanwijzingen die de coach heeft voor de tweede helft.

Na de wedstrijd mogen jullie samen met het team lunchen en op de foto met de "woman of the match" en ontvangen jullie nog een aandenken als mooie herinnering aan een fantastische hockey-middag!

Wil jij ook samen met een hockey vriendinnetje Mini van de Week worden? Dat kan dus als je in de E -jeugd speelt.  Om je aan te melden moet je een e-mail sturen naar Ilona Duivenvoorden ([email protected]). Indien jij wordt uitverkozen ontvang je van ons een officiële uitnodiging.Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz