header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Maa
10

En? Hoe was jouw wintersport?

Ook zo genoten van de sneeuw, zon en lekker de hele week buiten in de bergen? 
Veel van onze cursisten zijn de afgelopen weken op wintersport geweest. Na weken trainen, heeft iedereen de alle geleerde techniek in de praktijk kunnen brengen. Wij hebben vele enthousiaste berichten, foto's en video's van cursisten over hun vorderingen ontvangen. Voor onze leraren super leuk om te horen en te zien, daar doen wij het voor!


 

Voorjaarscursus


Hoewel de krokusvakantie voorbij is, is het skiseizoen nog niet over en gaan wij nog door tot en met april met onze Voorjaarcursus. Vanaf 13 maart start de voorjaarscursus: 
 
6 lessen voor € 99,-  

Er zijn nog een aantal beschikbare plekken. Meld je hier aan. Vol = Vol

Inschrijven voor winterseizoen 2017/2018


Skiën of snowboarden op de indoorrolbaan is niet alleen goed ter voorbereiding van je vakantie maar het is ook een goede kracht- en conditietraining. En wat is er leuker dan het hele winterseizoen met je favoriete sport bezig zijn?

Je kunt je nu opgeven voor de seizoenslessen vanaf september 2017. Bij boeking van een heel seizoen (25) lessen, ontvang je een T-shirt van Skicentrum Sassenheim cadeau! Via het aanmeldformulier kun je ook je voorkeur voor dag, tijd en leraar aangeven. Na ontvangst van alle aanmeldingen, maken wij een indeling waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met ieders wensen. 
 
Ja! Ik geef mij graag op: aanmeldingsformulier

Op reis met Skicentrum Sassenheim!


Met het 4e wintersportseizoen van Skicentrum Sassenheim in het vizier zijn er plannen om een skireis naar de Alpen te organiseren onder begeleiding van onze eigen skileraren. Graag brengen wij de behoeften en wensen van onze klanten ten aanzien van deze reis in kaart. Zou je voor ons deze korte enquête willen invullen (duur max. 3 minuten)? Alvast hartelijk dank! 

We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en Social Media. 

Link enquete
 
Like https://www.facebook.com/skicentrumsassenheim.nl on Facebook
Share
Forward
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2017 Skicentrum Sassenheim.
All rights reserved.Wilt u veranderen hoe u deze nieuwsbrief ontvangt?
U kan hier uw voorkeuren aanpassen of
hier uitschrijven
Email Marketing Powered by MailChimp
Bijlage