header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
6

Londen Hurstpierpoint College op bezoek bij Hisalis

Woensdag 29 maart was het dan zo ver. De jongens en meisjes uit Londen kwamen op bezoek bij Hisalis. Vroeger dan verwacht arriveerde de bus uit Londen. Er zou gespeeld worden tegen onze JD1/JD2 en MD3/MD4. In Engeland spelen ze op deze leeftijd nog op een half veld "8-tegen-8". Voor sommigen van de Hisalis kinderen was dit weer even schakelen, maar wel heel leuk om hun eerste "echteā€¯ Interland te spelen.


Om half zes begonnen er tegelijkertijd vier wedstrijden. De meeste teams speelden drie wedstrijden. Iedereen deed flink zijn best en het ging mooi gelijk op. Het niveau van de Engelse kinderen deed niet onder voor dat van onze Hisalis jeugd.


Ondertussen werd er in het clubgebouw voor gezorgd dat de Engelse kinderen niet met een lege maag de bus weer in gingen. Na de Interland moest er snel weer richting Calais gereden worden. Er werden op het laatste moment nog bolletjes en knakworstjes ingekocht en voor elk kind was er een ook een zakje lekkers.


Ook al was deze Interland van korte duur, iedereen heeft zich prima vermaakt en het was erg gezellig. Volgend jaar hopen we de Engelse kinderen langer onder te kunnen brengen, met een mogelijke overnachting bij onze spelers en speelsters.


Iedereen bedankt voor alle hulp die dit wederom tot een geslaagd event hebben gemaakt!


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.