header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
13

Terugblik JJ Dag - Come Fly with Us!

De Jongste Jeugd heeft afgelopen weekend hun speelseizoen afgesloten met de Jongste Jeugddag. Op Hisalis ontvingen wij 21 F-teams. Aangezien het thema "Vakantie” was, werd de club omgebouwd tot "Airport Hisalis” waar de passagiers dienden in te checken voor hun bestemming. Pas nadat zij hun bagage op de bagageband hadden achtergelaten en door het detectiepoortje waren gelopen konden zij door naar de gates; de velden.


Na een warming-up vlogen ze al spelend naar hun bestemming en konden ze verblijven op "Camping Mooi Hisalis” of zich melden in het tropische "Hotel Bonbini Hisalis”.


Uiteraard waren beide locaties "all inclusive”, vandaar dat al de passagiers een kleurrijk polsbandjes kregen.


In de "transfer”-tijd kon je naast een stormbaan beklimmen, een spetterend spelletjesparcours afleggen, een vakantiekiek maken,  of op de camping marshmallows roosteren.


Altijd leuk om te zien dat de teams moeite doen om in het thema gekleed te komen, uiteraard hadden wij hier een prijs voor. Prijzen genoeg; we hadden zelfs reischeques die wij van Reisbureau Toerkoop Lisse mochten uitreiken.


De teams hebben werkelijk een luxe minivakantie bij Hisalis gehad. Wij hebben veel complimenten ontvangen, en uiteraard genieten wij als de teams zeer tevreden naar huis gaan.


Dank aan al de "helping hands” en de sponsoren!


   

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.