header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
22

Olmenhorst familiedag 2017

Nog een paar nachten slapen en dan sluiten we het seizoen af met de Olmenhorst familiedag. Er zijn dit jaar 47 spelende teams ingeschreven. 

Iedereen is zaterdag van harte welkom vanaf 9:30 uur. Dan staat de koffie met Olmenhorst appeltaart klaar. De captains krijgen dan het wedstrijdschema en eventueel de BBQ-bonnen. Vanaf 10:00 worden alle spelers op veld 1 verwacht, compleet in out-fit voor de gezamenlijke warming-up.

Globaal is het programma als volgt:

9:30 uur melden teams
10:00 uur warming-up
10:30 uur start wedstrijden
16:30 uur einde wedstijden
16:30 uur huldiging kampioenen HC Hisalis 2016/2017
17:30 uur start 1eshift BBQ

De BBQ is weer verdeeld over drie shifts. De kleur van de bon geeft aan in welke shift je zit. Er is voldoende voor iedereen. Door aan te sluiten bij je eigen shift, voorkomen we wachtrijen.

Alle wedstrijden beginnen op tijd, zorg dat je bij het juiste veld aanwezig bent. Ieder team moet een aantal wedstrijden fluiten. In principe na de wedstrijd die je speelt. Zorg dat je een fluitje meeneemt. Er zijn fluitjes te leen tegen inlevering van ID of pinpas. Die krijg je weer terug als je het fluitje terug geeft.

Alle spelers moeten scheenbeschermers hebben en een bitje. Een bitje is op de club te koop. Verder is een stick handig (zijn te leen op de club) en schoenen met profiel zodat je niet uitglijdt. Voor het fluiten is het handig om een eigen fluitje mee te nemen.

Mochten er nog vragen zijn, stuur gerust een e-mail of meld je bij de wedstrijdtafel!

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Bas, Jocelyn, Marcelle, Marjelle en Robbert.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.