header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Okt
11

WINTERSPORT BEGINT IN... SASSENHEIM!

Skicentrum Sassenheim!

De wintersportvakantie lijkt nog ver weg maar toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met je voorbereiding om straks optimaal te kunnen genieten op de lange latten!

Onze partner de Nederlandse Ski Vereniging zet in de maand oktober met de campagne: "Wintersport begint in Nederland”, de voorbereiding op de wintersport centraal. Aangesloten verenigingen en skibanen organiseren allerlei activiteiten en ook Skicentrum Sassenheim doet mee: tijdens de herfstvakantie bieden wij een minicursus skiën of snowboarden aan tegen een gereduceerd tarief. 

Nuttige tips ter voorbereiding op je wintersport kun je vinden op de website van de Nederlandse Ski Vereniging. Wil je weten of je al fit genoeg bent voor de wintersport? Via de online test 
www.wintersportklaar.nl weet je binnen een paar minuten of je op de goede weg bent en ontvang je persoonlijk advies om blessures te voorkomen. Wij kunnen je uiteraard verder helpen met een trainingsplan op maat! 

Herfstactie
minicursus skiën of snowboarden 
3 lessen voor slechts € 55,- 

 
De lessen zijn te volgen tussen 14 en 21 oktober 2017 en afhankelijk van beschikbaarheid. 
Vol = Vol 
 
Bel of mail ons om een afspraak te maken of meld je direct aan via dit aanmeldformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Telefoon:     0252-222555  
WhatsApp:  06-44914325  (niet voor telefonisch contact)
E-mail:        [email protected] 

Agenda  


14 - 21 oktober 2017            Herfstactie
Minicursus skiën of snowboarden tijdens de herfstvakantie

4  & 19 november 2017      Winterse wijnproeverij 
Proeverij van diverse wijnen uit de wijnstreken van Catalonië verzorgd door onze wijnleverancier van Catalaansewijn.nl. De kosten bedragen € 10,- per persoon incl. tapas. 
Aanvang op zaterdag 4 november om 20.00 uur en zondag 19 november om 16.00 uur.
Meer informatie en opgeven via [email protected] 

18 November 2017              Aprés Ski Party  
Noteer deze datum zeker in je agenda! Een gezellige, sportieve avond op ons skicentrum met skiën, muziek en nog veel meer! Introducees zijn van harte welkom; meer informatie volgt dus houdt onze website en Facebook in de gaten!  

25 - 28 november 2017       Techniekreis Val Thorens 
Ga mee naar dé aftrap van het winterseizoen in Frankrijk! Een reis voor gevorderde skiërs inclusief training op technisch hoog niveau onder begeleiding van onze eigen Niels & Billy. 
Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar dus twijfel niet langer en geef je snel op via [email protected]
Bijlage