Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
8

Dames 1 doet goede zaken uit in Saxenburg: 0-5

Na een hele mooie wedstrijd op vrijdagavond hadden de speelsters en coach er alle vertrouwen in dat dit een goede wedstrijd zou worden. De dames begonnen met veel energie aan de wedstrijd. Meteen waren zij veel in balbezit en hebben ze aardig want kansen gehad. Saxenburg hield goed stand en verdedigde met man en macht in de cirkel. In de 16e minuut viel dan eindelijk de 1-0. Na een mooie actie over de achterlijn werd de bal voorgegeven en na een aantal rebounds ging de bal het doel in via de stick van Lisa van Haaster.
Een klein kwartiertje later was het weer raak. Loeke Nieuwenhuis maakte een actie en draaide de bal mooi om de keeper heen, 2-0.

Na de rust gingen de dames onverstoorbaar verder met waar ze mee bezig waren. Na 5 minuten kregen ze een strafcorner en deze werd mooi binnen geslagen door Tess van Bochove. 10 minuten later kwam dezelfde Tess via de linkerkant de cirkel binnen over de achterlijn en wist de bal handig in het doel te leggen. 15 minuten voor tijd scoorde Rebecca Eekhout (MA1) via de 2e paal de 5-0 en dit was ook de eindstand.

Zaterdag 11 november staat om 12:45 de wedstrijd thuis tegen Zandvoort D1 op het programma.