header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Nov
15

De Voogd in café top 100!

"Wat een mooie zaak treffen we aan in het Zuid-Hollandse Sassenheim.", staat er onder andere in het juryrapport. ook wordt de fraaie bierkaart en de gastvrijheid genoemd. Samen met de goede kwaliteit van het eten en de fijne sfeer zorgde dat voor een 59e plek.

De verkiezing wordt georganiseerd door horeca-vakblad Misset en in de top 100 staan naast echte bruine kroegen ook eetcafés en grand-cafés uit het hele land. Allemaal zijn ze meerdere malen bezocht door "mysterie-visits" en beoordeeld door een vakjury. Maandag 6 november resulteerde dat in een groot feest in Studio 21 in Hilversum. Met natuurlijk voor alle horecaondernemers en medewerkers een hapje en een drankje en live-entertainment van oa. Peter Beense. Maar natuurlijk ging het om de onthulling van de top 100 en was het dus voor hun allen een spannende avond.

Ook ondernemers Jelle en Anika de Ridder waren met een aantal van hun medewerkers aanwezig en aangenaam verrast door hun hoge notering. Vooral de waardering voor hun mooie bierkaart met o.a. Gulpenerbieren en hun eigen huisbier (de Curator) valt op. Trots op hun zaak en deze waardering hebben zij ondertussen hun vaste bezoekers al getrakteerd op gebak bij koffie en een glaasje bubbels bij de borrel.
Bijlage