header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Jan
23

Fantastisch seizoen voor de wintersport!

Je zal het ongetwijfeld meegekregen hebben de afgelopen weken, pákken sneeuw liggen er in de Alpen en het is nog niet over! Bovenstaande foto is de ingang van het appartement waar wij verbleven tijdens onze techniekreis in Val Thorens. Het is een fantastisch seizoen voor de wintersport. Ook bij ons is het momenteel topdrukte! Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich beter voorbereiden op hun wintersport. Wij doen ons best om iedereen nog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De openingstijden hebben wij verruimd in de weekenden en tot aan de voorjaarsvakantie is het nu ook mogelijk om op vrijdagochtend les te volgen.
 
Ondanks de drukte lukt het ons in de meeste gevallen om lessen in te plannen op de dag en tijd van voorkeur. Onze tip: bel ons voor beschikbaarheid, dit is momenteel de snelste manier! De planning wijzigt per dag en vaak valt er op korte termijn nog wel een plekje vrij om te skiën of snowboarden.
 
Telefoon: 0252 - 222 555 
Direct naar 
het inschrijfformulier 
E-mail: [email protected]
WhatsApp:  06-44914325

Après Ski Party!  
The 2nd edition

3 februari 2018  20.30 uur 

Bij de wintersport hoort natuurlijk Après Ski!  Kom zaterdag 3 februari gezellig een drankje drinken in onze Après Ski Bar waar je de Oostenrijkse wintersportsfeer kunt proeven met Glühwein, Schnapps, Jägerbom, Almdudler en nog veel meer!  Introducees zijn van harte welkom! 

Zien wij jou ook op 3 februari?