header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
1

Nieuwe, stoere Kinderopvang: SKOL Sport Stars Hisalis!

Wilt u voor uw kind een geweldig leuke en stoere buitenschoolse opvang? Met voldoende ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, te sporten, te chillen? Kom dan naar SKOL Kinderopvang locatie Sport Stars Hisalis!

Na school gauw de tassen wegleggen en lekker spelen of samen buiten ravotten. Sport Stars Hisalis heeft een mooie locatie in het clubgebouw van hockeyvereniging Hisalis. Vanuit daar gebruiken we de vele speelplekken om te sporten, een balletje te trappen en lekker buiten te zijn. Sport Stars Hisalis is elke dag tot 18.30 uur geopend.

Binnenpret en buitenspelen!


Sport Stars is geschikt voor jonge en oudere kinderen. De jongere kinderen van 4 tot 7 jaar hebben eigen speelplekken, zoals een bouwhoek of een huishoek. De oudere kinderen gaan tafeltennissen, tafelvoetballen of spelen een potje Stratego. En als je even nergens zin in hebt, kan je gewoon lekker wegdromen op de bank. Zo is er voor iedereen rust en actie genoeg.


Binnen is genoeg te doen, maar we gaan graag naar buiten. Afgestemd op de jongste buitenspelers is dit een fijne plek om te bewegen en te ontdekken wat je kan. Ideaal dus voor stoere jongens en meiden van de basisschool. 


Vrijheid om te ontdekken!


Ook voor oudere kinderen heeft Sport Stars Hisalis genoeg te bieden om in vrijheid te spelen en bewegen. Natuurlijk kunnen we hockeyen, maar we doen nog veel meer: leren tennissen, mooie homeruns maken of liever een potje touwtrekken. Elke maand laten we de kinderen via workshops kennismaken met een nieuwe sport. Zo ontdekken de kinderen hun eigen favoriete sport.
Het team van Sport Stars bestaat uit enthousiaste sportievelingen, jongens en meiden met pit. Ze inspireren en motiveren kinderen om te ontdekken wat ze kunnen, ieder kind op zijn eigen niveau. Door beleving en beweging ontdekt ieder kind zijn eigen kracht.

Er is een gezond voedingsbeleid om de spieren net dat zetje te geven dat ze nodig hebben. Zo stoomt deze sport BSO kinderen helemaal klaar voor een fit en gezond leven!

Het vervoer van school naar de BSO organiseert SKOL met stoere en milieuvriendelijke stints. De leiding brengt kinderen die hockey- of voetbaltraining hebben, in sportoutfit naar hun training.


We bedienen met Sport Stars Hisalis de volgende scholen:


de Joseph
de Klarinet

de Lisbloem
de Willibrord
de Tweemaster
de Waterval


Waarom SKOL?


SKOL biedt een veilige omgeving waar kinderen zich prettig en vrij voelen. Niet voor niets kiezen ouders in de Bollenstreek al meer dan 25 jaar voor ons. Wij beseffen dat jouw kind het meest dierbare is. Hoe klein ze ook zijn, kinderen zijn veilig bij ons.


Bij SKOL worden kinderen zich bewust van hun sociale omgeving en worden kinderen op een andere manier gestimuleerd dan thuis. Plezier, vreugde en beweging zijn voor ons belangrijke waarden. Ieder kind is anders en kan bij SKOL een plek vinden waar hij zich thuis kan voelen en doen wat-ie fijn vindt: spelen, schilderen, zingen, buiten zijn, gezond koken en lekker in de plassen stampen. Actief zijn of dromerig zijn, samen en in je eentje spelen. Vrolijk en soms een beetje boos. Ze verkennen de wereld om zich heen en ontdekken hoe je met elkaar kunt spelen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.skolkinderopvang.nl/ en schrijf je vrijblijvend in!

Bijlage