header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
11

Nieuw tenue geshowd op Super Sunday!

Reece Hockey is met ingang van het seizoen 2018-2019 de nieuwe leverancier voor HC Hisalis. Reece en Hisalis hebben een samenwerking getekend voor de komende 4 jaar.
L.J. Sport is de nieuwe exclusieve verkoper en hoofdsponsor.

Afgelopen zondag was het Super Sunday! Zowel Heren 1 en Dames 1 speelden een thuiswedstrijd. De zonnige dag bracht de thuisploegen klinkende overwinningen. Dames 1 versloeg met verve Pijnacker met 5-0 en Heren 1 won in een spannende wedstrijd met 4-2 van Spijkenisse.

Maar dat was nog niet alles. Het was ook een mooie dag om de nieuwe kledinglijn te presenteren! Eerst tekenden voorzitter Jan Karel Sterkenburg en Richard Landwer Johan, eigenaar van L.J. Sport, de sponsorovereenkomst.

Geflankeerd door de dames en heren van Dames 1 en Heren 1 werden vervolgens de nieuwe tenues en clubtrainingspakken met het vernieuwde, eigentijdse Hisalis clublogo vol trots door 6 leden geshowd. Naast de wedstrijdtenues heeft Hisalis ook voor het eerst een apart tenue voor uitwedstrijden. Met de nieuwe kledinglijn wordt meer uniformiteit op het veld gecreƫerd.

Hisalis is blij met L.J. Sport als hoofdsponsor, een sportzaak die zeer toegankelijk is voor de inmiddels ruim 700 leden van Hisalis. Er werden flyers uitgedeeld ter promotie van de nieuwe kledinglijn die ook online besteld kan worden en afgehaald bij L.J. Sport. De nieuwe tenues zullen half augustus met de start van het nieuwe hockeyseizoen verkrijgbaar zijn.

Met het aangaan van deze samenwerking, zal Hisalis afscheid nemen van Stag als kledingleverancier en Hockey Republic als verkoper. Hisalis bedankt beiden voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

In het Nederlandse merk Reece en het dichtbij zijnde L.J. Sport  verwacht Hisalis twee vooruitstrevende partners te hebben gevonden die helemaal passen bij de nieuwe ambities van de club.

 

 

 Bijlage