header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Okt
15

Wintersport start in Sassenheim!

Het is weer Oktober! Door de Nederlandse Ski Vereniging uitgeroepen tot dé maand van de wintersport voorbereiding. En waar anders kun je beter aan je voorbereiding starten dan bij ons skicentrum in Sassenheim!
 
Tijdens de herfstvakantie kun je gebruik maken van een voordelige minicursus van 3 lessen. Wil je liever na de herfstvakantie starten? Dat kan ook! Reserveer alvast 1 van de series lessen in de periode van jouw voorkeur. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp.
Herfstactie
Skiën of Snowboarden

3 lessen voor € 60,- i.p.v. € 82.50*
  • Geldig van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018
  • Geschikt voor alle leeftijden en niveaus
  • Vol = Vol
* op basis van tarief volwassenen
Ja, ik wil graag aanmelden voor de herfstactie
Veiligheid op de indoorbaan
De sneeuwsport is nooit zonder risico's en deze kun je zoveel mogelijk te beperken door je fysiek goed voor te bereiden en het juiste materiaal aan te schaffen, waaronder een skihelm. Het dragen van een helm tijdens de wintersport vinden we inmiddels heel normaal. Het is meer uitzondering dan regel als iemand zonder helm skiet. En terecht, je hoofd is een van de kwetsbaarste delen van je lichaam en een helm biedt naast veiligheid ook nog eens comfort: lekker warm en windvrij.

In ons skicentrum geldt een helmplicht voor kinderen t/m 16 jaar en adviseren wij alle cursisten, jong én oud, een helm te dragen tijdens de les. Omdat goed voorbeeld doet volgen, dragen al onze leraren vanaf dit seizoen tijdens de les een helm! En dan zijn wij benieuwd of jij dat ook gaat doen, laat het ons weten via onderstaande poll.

Ga jij ons voorbeeld volgen en een helm dragen tijdens de les? 
  JA                      NEE

Update wintersportreizen


De inschrijving voor onze wintersportreizen nadert de deadline. Er zijn nog een enkele kamers beschikbaar, twijfel niet langer en ga met ons mee!  

23-27 November 2018  Techniekreis Frankrijk 
nog 1 appartement beschikbaar!
Deze reis is alleen geschikt voor gevorderden skiërs. Houd je van lekker doorskiën met een groep wintersportliefhebbers, dan is dit de perfecte reis voor jou! 


16-23 februari 2019 Familiereis Italië 
nog enkele kamers beschikbaar!
Met je hele gezin genieten van alles wat Italië te bieden tijdens de wintersport, wat wil je nog meer? 


23 februari - 2 maart 2019 Familiereis Oostenrijk 
VOL! 

Klik op een van bovenstaande opties voor het volledige aanbod.