header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Nov
20

Hisalis Sponsorborrel groot succes!

Op dinsdagavond 13 november opende Svala Auto Hillegom haar deuren voor alle sponsoren van Hisalis. In de prachtig recent verbouwde showroom stonden de statafels, de hapjes, drankjes en de gastheren van Svala Auto Hillegom klaar om alle genodigden te verwelkomen. Voor de eerste keer, sinds de oprichting van de Vrienden van Hisalis ,vond deze avond de stemming  van het reeds opgebouwde bedrag plaats. Met een grote meerderheid werd er gestemd voor; aanschaf van twee pietenpakken voor de Pietendisco van de Jongste Jeugd en voor het doorschuiven van het (resterende) bedrag naar volgend jaar, om een mogelijk grotere investering te kunnen doen. 


Na een hartelijk welkomstwoord van Oscar de Reus, vestigingsmanager van Svala Auto Hillegom, volgde de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie Theo van de Grift. Theo bracht het bloeiende verenigingsleven van Hisalis onder de aandacht en benadrukte de belangrijkheid van de sponsoren, de vrijwilligers en alle betrokkenen bij Hisalis. Vervolgens was het de beurt aan de spreekster van de avond, Anne-Marie Poels. Zij gaf een inspirerende presentatie over team Brunel en de Volvo Ocean Race. Haar verhaal over teamwork, peak perfomance en het stellen van individuele- en groepsdoelen gaf veel stof tot nadenken. 


Alvorens we overgingen op de borrel, werd onder de aanwezige sponsoren het gesigneerde Hisalis shirt van Heren 1 verloot. De gelukkige winnaar, wiens naam door Anne-Marie uit de tombola werd getrokken, was Niels van Skicentrum Sassenheim. Het shirt zal in zijn skicentrum een bijzonder plekje krijgen. 


Dank sponsoren van Hisalis voor jullie aanwezigheid deze avond. En een speciale dank aan Anne-Marie Poels, voor haar prachtige verhaal en ook aan Svala Auto Hillegom voor hun gastvrijheid en perfect verzorging.  


Wij vonden het een groot succes!


Sportieve groet, 

De Sponsorcommissie van Hisalis