header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Mei
18

SNS STELT ZICH VOOR en verdien € 10 TOT € 100 voor de Clubkas!

Beste leden van Hisalis,

Het zal jullie niet zijn ontgaan, althans dat hoop ik, dat SNS sinds enige maanden sponsor is van jullie prachtige club. Nu de lente zich weer volop heeft aangediend en de competitie buiten in volle gang is, is het een mooi moment om wat te vertellen over SNS en de sponsoring. Want SNS wil graag wat extra’s doen.

De meeste van jullie zullen de SNS wel kennen van onze vestiging in de Kanaalstraat in Lisse. Ik ben daar in 2010 gestart als franchisenemer. SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en komt van oorsprong uit Limburg. In de Randstad is SNS heel lang relatief onbekend gebleven. Mede door middel van een franchiseformule probeert SNS daar de afgelopen jaren verandering in te brengen. En met succes. Sinds 2010 heb ik een bankwinkel (want zo noemen we dat) geopend in Nieuw Vennep en Voorhout. Daarmee zwemmen we een beetje tegen de stroom in, want de meeste banken sluiten juist hun filialen. Eigenlijk zijn we op meer manieren eigenwijs. Naast ons streven het aantal winkels uit te breiden en de enige bank te zijn met een franchiseformule, hebben we er bijvoorbeeld ook voor gekozen financiële producten van andere banken en verzekeraars aan te bieden. Denk hierbij aan een hypotheek van AEGON of een levensverzekering van Nationale Nederlanden. Met een uitgebreider assortiment kunnen we ieder klant maatwerk bieden en iedereen dus goed van dienst zijn. Wat dat betreft lijken we een beetje op Hisalis. Een club waar iedereen welkom is.

De afgelopen jaren heb ik Hisalis leren kennen als een heel mooie en gezellige sportvereniging. Omdat de kinderen van mijn vriendin er spelen, kwam ik sinds 2017 soms even kijken en maakte ik kennis met de gastvrijheid en de sfeer. Vanzelfsprekend kom je dan weer mensen tegen die je kent (van vroeger) en voor je het weet ben je in gesprek met iemand van het bestuur of sponsorcommissie. In november 2018 hebben we, onder genot van koffie en koek, met groot enthousiasme een ‘SNS Bank’ onthuld vóór de kantine. Ik hoop dat hij is opgevallen. SNS heeft zich voor drie jaren aan Hisalis verbonden als sponsor en wij kijken uit naar een leuke samenwerking.

Op de ‘SNS Bank’ bij Hisalis staat "Stap over naar SNS en steun Hisalis”. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dit nu concreet? Dat leg ik graag uit. Vanzelfsprekend willen we als SNS graag meer mensen blij maken met onze financiële producten en diensten. Om dit extra aantrekkelijk te maken voor leden van Hisalis, hebben we afgesproken dat SNS in de volgende situaties de clubkas zal spekken. Bij het openen van een SNS Jeugdbetaal- en spaarrekening, bij het overstappen naar SNS betalen vanuit een andere bank en bij het afsluiten van een hypotheek bij SNS. De bijdrage varieert van €10 tot €100. Daar doe je de club dus een groot plezier mee, jezelf ook trouwens. Niet voor niets stapten in 2017 80% van de mensen die van bank wisselden over naar SNS of één van haar zusjes van de Volksbank.

Omdat dit een lokale sponsoractie betreft, is het belangrijk dat je het ons even laat weten als je klant wordt bij ons. Kom dus ook even langs in onze SNS winkel in Lisse of Voorhout als jij via internet zelf een rekening hebt aangevraagd. Op die manier zijn wij op de hoogte en kunnen we de clubkas spekken.

Onze winkels zijn zes dagen per week geopend. Kom vooral eens langs om kennis te maken. We gaan elkaar zeker zien bij Hisalis.

Met vriendelijke groet,

Erik Seisveld
Financieel adviseur / Franchisenemer