header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jul
25

Save the date: Hisalis Veilingavond

Nieuws afbeelding
Op vrijdag 11 oktober organiseert Hisalis een grote veilingavond. Een bekende gastspreker zal de avond feestelijk openen, waarna in het clubhuis meer dan 200 mooie items zullen worden geveild. 

De veiling is niet alleen ten behoeve van de beoogde aanleg van een nieuw waterveld van de vereniging, maar ook voor Support Casper. Casper van Eijck is de clubarts van Feyenoord die met zijn stichting innovatief onderzoek doet naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker. Voorzitter Jan Karel Sterkenburg: "Wij kwamen met Support Casper in aanraking bij de jaarlijkse veiling van onze buurvereniging FC Lisse. Het verhaal van ambassadeur Hans van Breukelen en de medewerkers van de Stichting overtuigden ons om als maatschappelijk betrokken vereniging, ons ook voor de Stichting in te zetten.”

Zowel het bedrijfsleven in de Bollenstreek als de achterban van Hisalis kunnen bijdragen aan een succesvol evenement door een advertentie in het veilingmagazine af te nemen, een item ter beschikking te stellen, een veilinglot te kopen of door op de avond als koper langs te komen!

Voor meer informatie en suggesties kunt u terecht bij het veilingteam via [email protected]

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.