header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Aug
24

SPEK DE CLUBKAS VAN ‘HISALIS’ MET JE VAKANTIE!

Nieuws afbeelding

Door uw reis te boeken bij The Travel Club Teylingen - Mariska Stutterheim kunt u HISALIS op eenvoudige wijze helpen de clubkas te ‘spekken’!


 The Travel Club Teylingen – Mariska Stutterheim

"Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website van The Travel Club Teylingen – Mariska Stutterheim, op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en grote reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming.
Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk. Immers: een tevreden klant is een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!


* Voorwaarden clubactie HISALIS25

  • Vermeld tijdens uw boeking* de actiecode HISALIS25. Indien u een online boeking maakt, stuur dan per omgaande na het maken van de boeking een email aan [email protected] o.v.v. uw reserveringsnummer en actiecode HISALIS25. U mag natuurlijk ook altijd bellen!
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 17 augustus 2019
  • Er geldt een minimale reissom ter hoogte van € 500,- per boeking exclusief reserveringskosten en eventuele verzekeringspremies. Bovendien moet de boeking uit minimaal twee verschillende reisdiensten bestaan: 1) vlucht met accommodatie, 2) vlucht met huurauto of 3) huurauto met accommodatie. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets en/of een lagere reissom vallen hierbuiten.
  • De donaties worden elk kwartaal aan HISALIS overgemaakt op basis van het aantal reizen die in het kwartaal daadwerkelijk zijn vertrokken.

The Travel Club Teylingen – Mariska Stutterheim werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties en cruisemaatschappijen in het binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op de website wordt slechts een selectie van ons totale aanbod getoond maar u kunt bij ons ook terecht voor maatwerk.

The Travel Club is aangesloten bij het ANVR, Calamiteitenfonds en SGR zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

Informatie

Wenst u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met mij op: per email op [email protected] of telefonisch op 06-51811379 of neem een kijkje op mijn website The Travel Club Teylingen – Mariska Stutterheim.