header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Okt
10

Last minute kavels en laatste info - Hisalis Veiling 11 oktober

Nieuws afbeelding

Morgen (vrijdag) is het zover: De Hisalis Veiling! De voorbereidingen zijn in volle gang. Stad en land wordt afgelopen om alle items op tijd op de club te krijgen en een mooie opbrengst te kunnen realiseren. 


Ook onder de leden begint de veiling steeds meer te leven. Alle leden hebben inmiddels als het goed is een boekje gehad via de trainer. Ook nadat het boekje is gedrukt, zijn er nog erg veel mooie items ingebracht door sponsoren en leden. 


Allemaal bedankt hiervoor!


Omdat sommige items zo mooi zijn, willen wij deze jullie niet onthouden. Hieronder wat mooie items die jullie zeker leuk gaan vinden:


1. Een geheel verzorgde feestavond van 4 uur voor 50 personen incl. drank, hapjes en DJ t.w.v. €1875. Aangeboden door Haven 4 in Lisse.

2. €250 voor een team uitje naar keuze. Aangeboden door Van Velzen Accountants & Adviseurs.

3. Een VIP-bezoek aan We Will Rock You – Queen the musical in AFAS Live op zaterdag 7 december 15:00. Top plaatsen op het VIP-balkon + hapje en drankje. T.w.v. €250 voor 2 personen. Aangeboden door AFAS Live.

4. Een bezoek aan ‘De foute kerstparty XXL’ op vrijdag 20 december met o.a. Snollebollekes, Mental Theo en T-Spoon (15 personen). Aangeboden door Timeless Events.

5. Een prachtige 129-delige gereedschapskist t.w.v. €200. Aangeboden door Weijers Bouw.

6. MEGA ITEM: 2 weekend kaarten voor een F1 race-weekend naar keuze (t.w.v. €500 en o.v. van beschikbaarheid kaarten). Inclusief Paddock tour en garage tour bij Williams F1 team. Een onvergetelijk weekend voor de raceliefhebber. Aangeboden door Optimum recruitment en Acronis.


Deze items (en nog vele anderen) zijn inmiddels toegevoegd aan het digitale veilingboekje.


Lees deze nog even goed door om er zeker van te zijn dat je op de juiste items gaat bieden. We zullen in een razend tempo door de items heen gaan, dus het kan handig zijn om vooraf al een lijstje met voorkeursitems te hebben.

Wij hopen jullie morgen allemaal op de veiling te zien. Het inschrijven voor de kopers start om 19:30 en de veiling start om 20:15. Let op: Zonder koopnummer is het helaas niet mogelijk om de veiling bij te wonen.


Sportieve groet,


Het veilingteam – Linda, Karen, Jan Karel, Koert, Sven en HubertSponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.