header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
15

REMINDER: BP The final touch - 4 juli

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Na de succesvolle clinic van BP College op Hisalis voor de jeugd t/m 12 jaar van 5 mei, hebben wij nu ook superleuk nieuws voor alle jeugd. Op 4 en 5 juli zullen er op Hisalis door BP College verschillende clinics gegeven worden. Deze clinics zijn op maat gemaakt voor de leeftijdsgroep waar jij zelf in zit. Voor de oudere jeugd wordt op 4 juli een speciale clinic georganiseerd:


The Final Touch (09:00 - 16:00)

Een speciale hockeydag voor de oudere jeugd! Op 4 juli hebben wij op Hockeyclub Hisalis de vetste trainingen voor de leeftijd 12 t/m 14 jaar en voor de jeugd 15 t/m 18 jaar! De trainingen zullen afzonderlijk van elkaar gegeven worden met specifieke oefeningen voor elke leeftijdscategorie.


15 t/m 18 jaar (veld 1)

12 t/m 14 jaar (veld 2)


Deze dag zal in het teken staan van veel hockeymomenten waar diverse hockeytechnieken en specialistische trainingen centraal zullen staan. Wij bieden jou:

  • Training op jouw niveau
  • Professionele begeleiding
  • 1 centraal thema per clinic/training
  • Unieke trainingsmaterialen en -oefeningen
  • Training met Mirco Pruyser en Billy Bakker


Mirco Pruyser en Billy Bakker zullen hun ervaringen met jullie delen en aan jullie over brengen. Wil jij ook trainen met de beste hockeyers van Nederland. Meld je dan snel aan voor deze gave dag!
Klik hier om je in te schrijven


Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder de promo video!


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.