header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
15

BP Hockey Dag - NIEUWE DATUM: 4 juli

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Na de succesvolle clinic van BP College op Hisalis voor de jeugd t/m 12 jaar van 5 mei, hebben wij nu ook superleuk nieuws voor alle jeugd. Op 4 en 5 juli zullen er op Hisalis door BP College verschillende clinics gegeven worden. Deze clinics zijn op maat gemaakt voor de leeftijdsgroep waar jij zelf in zit. Om te beginnen is er op 5 juli 4 juli voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar een hele leuke dag:


De BP Hockey Dag Hisalis (09:00 - 16:00)

Een speciale hockeydag voor de jeugd! Op 5 juli 4 juli hebben wij op Hockeyclub Hisalis een compleet verzorgde BP hockeydag voor de leeftijden 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar! De trainingen zullen afzonderlijk van elkaar gegeven worden met specifieke oefeningen voor elke leeftijdscategorie. Een hele dag training krijgen met bijzondere oefeningen van de beste spelers en trainers die er zijn.


Groep A: 9 t/m 11 jaar

Groep B: 6 t/m 8 jaar


Een dag vol met super gave hockeymomenten en diverse spellen. Trainen onder professionele begeleiding met unieke trainingsmaterialen- en oefeningen op jouw niveau, wie wil dat nou niet? Naast hockey zal er ook tijd zijn voor plezier en fun buiten het veld. Ook deze dag zal een hockeyinternational aanwezig zijn, zodat jullie kunnen leren van de beste!
Klik hier om je in te schrijven


De kosten zullen voor alle groepen €79,50 bedragen. Dit is inclusief BP College shirt, lunch, snack en uiteraard een super leuke dag waar je een betere hockeyer bent geworden.


Check vooral de promovideo hieronder om alvast in de stemming te komen.
Tot dan!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.