header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Nov
4

Reminder Pubquiz

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Op zaterdag 12 december zal de Hisalis Pubquiz "Christmas Edition” plaatsvinden. Wij hopen dat jullie na de Save the Date van vorige maand al druk bezig zijn geweest met het samenstellen van jullie sterkste team. De quiz zelf begint ook al aardig vorm te krijgen en het zal ook deze keer weer een leuke en uitdagende avond worden.


Vergeet je team niet aan te melden! Dit kan via [email protected] onder vermelding van jouw teamnaam, namen van de deelnemers en een 06-nummer (voor het tikkie). Een team mag uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers bestaan. Denk hierbij wel aan de nu geldende coronaregels voor het ontvangen van gasten of overleg met je team via een online chat.


Zoals eerder aangekondigd is het bij deze pubquiz ook mogelijk om op de club heerlijke borrelplanken en drinken te bestellen die je op 12 december af kan halen op de club. Je helpt hierbij niet alleen de club, maar je hoeft tijdens de quiz ook niet de keuken in om hapjes klaar te maken. Een win-winsituatie dus. De borrelplanken zijn voor 4 personen en zijn zeker de moeite waard om te proberen. Wat dacht je van huisgemaakte Oosterse makreelsalade, garnalen in cocktailsaus of een heerlijke mix van verschillende soorten kaas.
De bestelling gaat gemakkelijk via de onderstaande pagina of via deze link. Na het bestellen ontvang je van ons een tikkie voor de betaling. Je kan de bestelling op zaterdag 12 december afhalen op de club tussen 14:00 en 17:00.


Kan je niet meedoen aan de pubquiz, maar wil je wel graag zo'n heerlijke borrelplank of fles wijn? Bestel gerust!


Wij hopen jullie de 12e allemaal (online) te zien! Tot dan!


Groetjes,


De evenementencommissieSponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.