header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
7

27 maart Hisalis Wijnquiz

Nieuws afbeelding
Hisalis Voorjaars Wijn Quizzz 

Midden in het hockeyseizoen gaan we weer een Spelletje doen!
Samen met Wereld Wijnen organiseert Hisalis speciaal voor haar Leden en hun ouders, de Vrienden van Hisalis en de Sponsoren in samenwerking met Martijn Claassen van Wereld Wijnen, een gecombineerde digitale wijnproefavond en wijnquiz. Een welkome afwisseling in deze rare, onzekere tijden. Met zijn allen, maar toch ook weer apart, lachen en educatief bezig zijn in afwachting van dat we elkaar weer op en om de velden kunnen treffen. Het belooft een top avond te worden, vol gezelligheid, leuke vragen, anekdotes en uiteraard heerlijke wijnen van Wereld Wijnen.  

Wat gaan we doen.
Vanuit de Wereld Wijnen winkel zenden we live uit, via zoom op zaterdag 27 maart vanaf 20.00 uur. De Quiz duurt tot ongeveer 21:30 uur. Gedurende 1,5 uur worden we door Martijn meegenomen in de wondere wereld van wijn. Per digitale aansluiting worden er 5 wijnen besproken, waarbij Martijn wat meer zal vertellen over de wijn en tips wat je er het beste bij kan eten. Het wordt een gezellige en interactieve avond. We sluiten af rond 21.30 uur met de uitslag en de winnaar ontvangt een prachtige fles Champagne, ter beschikking gesteld door Wereld Wijnen.

Hoe kan je meedoen.
Inschrijven kan vanaf nu via mailto:[email protected]De prijs is € 30 voor twee personen. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 maart, dus wacht niet te lang!

Wanneer.
Op vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen jullie het wijnpakket van 5 wijnen gebotteld in halve flessen op halen in de winkel van Wereld Wijnen. Uiteraard zit hier ook de informatie bij die je nodig hebt, zoals de link om in te loggen via zoom.
Ben je niet in de gelegenheid om op een van die twee dagen de flessen op te halen, neem dan contact op met Martijn te bereiken op 06-12277605 om te bespreken op welke wijze je de wijnen tijdig thuis krijgt.

Wij hopen op een mooi aantal deelnemers en kijken uit naar een gezellige avond.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.