header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
29

Hisalis Online Bingo - 17 april 20:00

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Wie had gedacht dat 2021 het jaar zou zijn waar iedereen fanatiek bingo aan het spelen is. Wij niet, maar dat neemt niet weg dat ook Hockeyclub Hisalis een bingo-avond gaat organiseren, en wel op zaterdag 17 april om 20:00. Een gezellige avond waar door middel van het spelen van Bingo ook nog geweldige prijzen gewonnen kunnen worden. De bingo zal via een Zoom meeting gepresenteerd worden, dus er is ook zeker tijd om elkaar weer (virtueel) te zien en spreken. De avond bestaat uit 3 reguliere bingorondes, waarbij iedere ronde meerdere prijzen te winnen zijn. De vierde bingoronde zal een muziekbingo zijn. Een normale bingo, maar dan met een muzikaal tintje. Dus ken je klassiekers om je kans op een bingo te verhogen.


Via deze link kan je je aanmelden en de bingokaarten bestellen. Een setje bingokaarten kost €7,50 en bevat voor iedere ronde een kaart. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere kaarten te bestellen voor 1 persoon. De bingokaarten staan op naam, dus het is aan te raden om per persoon een aparte aanmelding te doen.


De bingokaarten krijg je later digitaal toegestuurd. Je kan deze digitaal bijhouden, maar uiteraard ook ‘old-school’ printen.


Iedereen kan meedoen aan de bingo, maar kinderen onder de 18 moeten wel in het bijzijn van een volwassene spelen.


Wil je deze avond ook genieten van een lekker hapje en drankje? Onze sponsor, Eetcafé de Voogd heeft speciaal voor deze avond een Tapas Bingo Box samengesteld. Daarnaast is er ook een lekkere dorstlesser te bestellen.
De bestelling kan je doorgeven via [email protected]. Ophalen kan op zaterdag 17 april vanaf 15:00. Wil je het liever laten bezorgen, dan komen er €4,50 bezorgkosten bij.


Wij hebben er weer onwijs veel zin in! Jullie ook?


Tot de 17e!


De evenementen commissie

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.