header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
8

Hisalis Online Bingo - Reminder

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Volgend weekend (17 april - 20:00) is de Hisalis Online Bingo. Langzamerhand kunnen we weer uit gaan kijken naar een drankje op het terras, het bezoeken van een evenement of een middag langs de lijn op het sportveld. Tot die tijd moeten wij ons vermaak nog ergens anders vinden. Een avondje bingo is daar een goede invulling voor. De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar er mogen nog wel wat aanmeldingen bij om de avond nóg gezelliger te maken. Geef je daarom nog snel op via deze link.


Inmiddels kunnen wij ook een een klein tipje van de sluier oplichten over de prijzen die te winnen zijn. De focus ligt natuurlijk op een leuke avond, maar hoe leuk is het om er ook nog met een leuke prijs vandoor te gaan. Wat dacht je van een Google Nest Mini speaker, een XXL Tepanyaki plaat of een Rituals pakket? Daarnaast zullen wij ook onze sponsoren niet vergeten en zijn er cadeaubonnen te winnen die bij onze sponsoren besteed kunnen worden. Zo helpt Hisalis ook de sponsoren die het juist nu zo hard nodig hebben.
Dit evenement is voor alle leden, dus doe mee met de hele familie!


Het is ook nog mogelijk om bij Eetcafé de Voogd een heerlijke Bingo Tapas box te bestellen. Lekker om vóór of tijdens de Bingo te eten. Ook is het mogelijk om een pakket met frisse lentebieren te bestellen. Interesse? Bestellen kan via [email protected].
Genoeg redenen om je aan te melden en getuige te zijn van deze Online Bingo.


Tot dan!


De evenementencommissie

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.