header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Mei
3

Feestelijke opening Flextent!

Nieuws afbeelding Het zal velen van jullie niet ontgaan zijn dat de Flextent, in de ons vertrouwde rode Hisalis kleur, is geplaatst.

Het idee om het terras te "overkappen" was al een jaar geleden ontstaan en is mogelijk gemaakt door de VriendenvanHisalis. Het is een mooie flexibele optie om ons clubhuis meer uitstraling te geven en om bij nat weer toch droog buiten te kunnen staan.

Op zondag 25 april jl was de opening. Vanwege de nog steeds geldende corona maatregelen, was het niet mogelijk de VriendenvanHisalis op de club uit te nodigen. Gelukkig is iedereen tegenwoordig los op Zoom meetings en hierdoor waren de meeste leden toch getuige van de officiële opening van de Flextent.

Voor het bevestigen van de Flextent heeft sponsor en aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda de nodige voorbereidingen gedaan. Het was ook eigenaar Jeroen van Breda die het bord onthulde met het zelf ontworpen logo van de VriendenvanHisalis.

Na een korte toespraak van voorzitter Olaf Flippo, werd er geproost en hiermee was de opening een feit.

In de onderstaande video vind je een impressie van de plaatsing van de Flextent.


Draag je net zoals de huidige leden van de VriendenvanHisalis de club een warm hart toe of heb je ideeën om de club nog aantrekkelijker te maken, word dan ook lid van de VriendenvanHisalis. Vriend/vriendin van Hisalis word je voor 100 euro per jaar. 

Mail voor meer informatie naar: [email protected].
Bijlage