Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
18

JH1 walst in seizoensstart heen over AMVJ: 11-0

Nieuws afbeelding

Het kersverse Jong Heren 1 team trad voor hun eerste wedstrijd thuis aan tegen AMVJ JH1 uit Amstelveen. Trainer Matthijs Wijling had zijn team goed geprepareerd en de mannen gingen direct na het fluitsignaal fanatiek uit de startblokken. Al snel bleek dat AMVJ niet opgewassen was tegen de jonge honden van Hisalis: de tegenstander werd vanaf de eerste minuut  vastgezet op hun eigen helft en de aanval kon worden ingezet.

Het publiek kon genieten van doelpunten in alle soorten en maten: uitgespeelde kansen vanuit het veld, succesvolle strafcorners heel strak in de hoeken of juist leep gescoord via een goed ingestudeerde variant. Toen de rook was opgetrokken stond er uiteindelijk 11-0 op het scorebord. De scoorders zijn op de foto hierboven te vinden, te veel om op te noemen! Waarschijnlijk zal het team de volgende wedstrijd uit bij Rood Wit meer weerstand gaan ondervinden,  maar deze monsteroverwinning zit in ieder geval in de pocket, wat logischerwijs bijzonder goed was voor de teamsfeer na afloop.