13

D1 verliest uit van Shinty

Nieuws afbeelding

Op deze zonnige herfstdag vertrok Hisalis dames 1 naar Driebergen om een pot tegen Shinty te spelen.

Met slechts 1,5 wissel op de bank, begonnen we aan de wedstrijd. We waren nog niet begonnen of de 0-1 lag in het doel. Tijd om scherp te worden. Helaas waren we nog niet scherp genoeg en de 0-2 volgde.

Na goede afspraken gemaakt te hebben in de rust kwam het spel in de tweede helft beter op gang. Er ontstond mooi samenspel, kansen op doel en een strafcorners die net naast en op de paal zijn geƫindigd. In de strafcorner had Shinty meer geluk en scoorde 0-3.

Ondanks het hebben van weinig wissels hield Hisalis het vol om tot de laatste minuut tegengas te geven. Helaas niet genoeg om punten mee te kunnen nemen naar huis.