header foto header foto header foto header foto
 
Hisalis 50 jaar Jan
26

Tijd voor een feestje!

Nieuws afbeelding
Hisalis bestaat dit jaar 50 jaar en door het jaar heen zullen we verschillende evenementen organiseren. We gaan van start op zaterdag 19 februari met een Winterborrel buiten op het terras bij Hisalis. Het is tijd voor een feestje en tijdens dit feestje zal de "Ik ben Hisalisser-band” erbij zijn om er nog meer gezelligheid in te brengen met diverse covers. We zijn geopend van 15.30 uur tot 18 uur en de hapjes worden deze middag gesponsord door Poelier van Dongen dus je hoeft alleen maar een goed humeur mee te brengen.

De kosten bedragen éénmalig € 7,50 vanaf 18 jaar en tot en met 17 jaar zijn de kosten € 3,50. Dit is inclusief alle drankjes en hapjes.

Aanmelden kan via [email protected]. Graag met vermelding van een mobiel nummer zodat wij een tikkie kunnen sturen.

En we gaan deze dag nog meer doen. Heb je er nog geen genoeg van of kun je niet in de middag? We starten om 20 uur die avond met onze inmiddels legendarische Pub Quiz met vragen over Hisalis, sport, film, algemeen, muziek en nog veel meer leuke categorieën. Vooralsnog gaan we ervan uit dat we deze online doen maar op de dinsdag vooraf is er een persconferentie dus wie weet kunnen we het toch live doen. De uitnodiging voor deze avond volgt.

We hebben er zin in!

Feestelijke groet,
De Jubileum Commissie


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.