Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
25

D1 wint nipt met 1-0 van Kieviten

Nieuws afbeelding
Op zondag 25 september stond er weer een wedstrijd voor Dames 1 op de planning, thuis tegen De Kieviten.

Na de motiverende woorden van coach Andi begonnen de dames vol energie aan de wedstrijd. Het eerste kwart was nodig om in de wedstrijd te komen, maar vanaf het tweede kwart kwam Hisalis in het spel. Er werden een aantal corners gehaald, die er helaas niet in gingen en met een 0-0 stand gingen we de rust in.

Tijdens de rust hebben we naar elkaar uitgesproken dat we ons eigen spel blijven spelen en zo begonnen we met volle energie aan het derde kwart. In het vierde kwart kwam daar dan het doelpunt waar zo hard voor gevochten werd! Femque rende met de bal over de achterlijn, gaf deze voor en Tess legde deze op de plank, 1-0! De laatste tien minuten hebben de dames keurig uitgespeeld en met deze uitslag kwam het eindsignaal.

Het was een zwaarbevochten pot, die met hard werken binnen is gehaald! Nu op naar de eerste Silver Cup wedstrijd aanstaande vrijdag thuis tegen Woerden!

Wedstrijdverslag: Saskia Joosten
Foto’s D1: Sam Hoekstra