header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Maa
14

Lamboo Dried & Deco, nieuwe sponsor Hisalis G-hockey!

Nieuws afbeeldingAfgelopen zaterdagochtend werden onder een heerlijk zonnetje door Francis en Jan Lamboo de nieuwe trainingspakken voor de G-hockey uitgereikt. Een rood vest voor de meiden en een zwarte variant voor de jongens. Ondanks de afgelaste wedstrijd waren toch bijna alle spelers én trainers van de G-hockey naar Hisalis gekomen om de nieuwe kleding te mogen ontvangen. 

Het stijlvolle logo van Lamboo prijkt mooi op de achterkant van de vesten. Ook de trainers van de G-hockey ontvingen van Jan en Francis ieder een trainerstrui en voor de beide keepers Anne en Maxim was zelfs ook een eigen keepersshirt beschikbaar! 
 


Lamboo Dried & Deco is reeds meer dan 40 jaar specialist in het creĆ«ren en produceren van de meest gewilde en authentieke gedroogde droogbloemen en decoratiematerialen. Zij hebben in de G-hockey van Hisalis een mooi sponsordoel gevonden en ondersteunen deze hockeyvariant van harte. Francis en Jan zullen eventuele nieuwe spelers, die de G-hockey hoopt te verwelkomen, eveneens voorzien van een nieuwe trainingspak.  


Namens de spelers, trainers en de ouders gaf Pieter Jasperse bloemen en wijn aan Francis en Jan als blijk van waardering voor deze sponsoring. Ook hockeyclub Hisalis dankt hen voor deze mooie sponsoring!  


Bij dit gezellige en leuke team van Hisalis is nog steeds ruimte voor nieuwe spelers. 


Voor info kunt u mailen naar Maarten Knaap: [email protected]