Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
25

H1 verliest van Pijnacker: 3-0

Nieuws afbeelding

Heren 1 was bijna weer compleet in Pijnacker nadat drie spelers langdurig geblesseerd uit de winterstop kwamen: Deniz de Jong speelde alweer zijn tweede wedstrijd en ook Jurriaan Beelen was terug in de ploeg. Jochem Dalhuizen kan over een paar weken weer aanhaken. Thuis had Pijnacker wel van Hisalis gewonnen en in de Beker was deze ploeg pas de vrijdag ervoor uitgeschakeld door een 1e klasser in de 6eronde.  Pijnacker startte gemotiveerd aan de wedstrijd en Hisalis kwam het eerste kwart met 3-0 achter te staan, mede door twee slordigheden waar de thuisploeg effectief en doeltreffend op reageerde. Het tweede kwart herstelde Hisalis zich maar kwam niet tot scoren. Ook in de tweede helft kwam Hisalis telkens weer tot een goede aanvalsopzet maar voordat deze gevaarlijk werden maakte de verdediging van Pijnacker elke aanval onschadelijk in het 23-meter gebied. De thuisploeg hield stand en Hisalis wist de kansen niet af te maken zodat de wedstrijd met 3-0 verloren ging.

Wedstrijdverslag: Ron Wijling/Caroline van den Bosch, foto H1:  Auke Hoekstra