header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
22

V-factor Party van 3 april j.l.

Op vrijdag 3 april jl. werden alle vrijwilligers van Hisalis met hun partners getracteerd op een swingende feestavond. Er was veel belangstelling en op het eind van de avond stond het hele clubhuis te swingen dankzij de geweldige Mc Music Party Band (zie bijlage voor de foto's). Halverwege de avond was er nog een optreden van een accordeonist die het nederlandstalig lied vertolkte. 

Er werd uit volle borst meegezongen terwijl de haring en de bitterballen rondgingen.
Ook werd er een loterij gehouden met als prijs een high tea aangeboden door de Frederikshof voor 4 personen. De gelukkige winnaar is de fam. van Eyken geworden (coach van ME7).
Deze avond is weer mede mogelijk gemaakt dankzij vele sponsoren die wij hierbij nog een keer willen bedanken: Persoon vleeswarenfabrieken, Etro Vastgoedzorg, d'Vino wijn en relatiegeschenken, Glass Inside, Uniekaas, Patisserie Vermeer, Kasteel Keukenhof/de Frederikshof, Partyverhuurservice Jan de Kuiper, Notariskantoor Schrama.

Maar vooral willen wij jullie leden met de V-factor bedanken voor jullie inzet dit seizoen en wij hopen dat jullie er volgend seizoen weer bij zullen zijn! 

Namens de V-factor commissie
Sylvia Geerts - Trude Hol - Corina Imanse - Margreet Stalfoort - Esther Vergroessen
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.