header foto header foto header foto header foto
 
Mini van de week Sep
3

Mini van de Week bij Hisalis Heren 1

Jongens die spelen in onze E-jeugd hebben de kans de wedstrijden van Heren 1 van heel dichtbij mee te maken! Bij elke thuiswedstriid wordt er namelijk een jongen  uit de E-jeugd benoemd tot Mini van de Week.
 
Deze Mini van de Week heeft een zeer belangrijke taak op de wedstrijddag!
Zo dient de Mini van de Week zich een uur voor aanvang van de wedstrijd  in hockeykleding met stick en bitje, te melden in het clubhuis bij de teammanager of de aanvoerder van Heren 1. De wedstrijd van Heren 1 begint altijd om 14.30 uur.

Na een drankje voor jou en jouw ouders zal de Mini van de Week worden voorgesteld aan het hele team. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking en hoor je dus alle geheime afspraken die de spelers onderling maken. Daarna ga je samen met de heren warmlopen en … mag jij natuurlijk de keeper inslaan!
 
De Mini van de Week mag officieel de eerste afslag doen, daarna begint pas de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag de Mini van de Week in de dug-out zitten bij de coaches en de wisselspelers. Als er iemand geblesseerd raakt, moet de Mini van de week zo snel mogelijk met de waterzak of een ijskompresse de betreffende speler weer fit zien te krijgen!
 
Na afloop van de wedstrijd bedankt de Mini van de Week namens onze vereniging de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Daarna ga je gezellig met de leden van Heren 1 wat drinken in het clubhuis.

De belangrijkste taak moet dan nog komen: de Mini van de Week mag namelijk de MAN OF THE MATCH kiezen! Dus hij of zij mag bepalen wie die middag het beste heeft gespeeld. Van deze persoon krijgt de Mini van de Week vervolgens de wedstrijdbal overhandigt met zijn handtekening die mee naar huis mag worden genomen.
 
Wil jij ook Mini van de Week worden, dan kan dat als je in de E-jeugd speelt.
Om je aan te melden moet je een mailtje sturen (liefst met foto voor op de website) naar Ronald van Gijlswijk. Het emailadres is: [email protected]
Indien jij wordt uitverkozen ontvang je een officiële uitnodiging!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz