header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
15

Hisalis Geraniumaktie 2010

Na een onderbreking van 1 jaar gaan we in 2010 weer volop van start met de befaamde “Geranium actie”. Hisalis is al in 1988 begonnen met deze altijd succesvol verlopen clubactiviteit.

Alle jeugdleden van Hisalis worden uitdrukkelijk gevraagd  mee te draaien met deze leuke lente actie. Uitleg van de actie staan in het bijgaande boekje, compleet met de bestelformulieren (zie bijlage). Komende week worden de boekjes met een mooie poster waarop de geraniums en de petunia’s afgebeeld staan gedrukt. De planning is om die komende zaterdag via de coaches aan de clubleden te verspreiden.

De opbrengst van deze actie is hard nodig om de vereniging te kunnen laten draaien, maar ook om de contributie niet te veel te hoeven laten stijgen.  De kosten voor trainers, het clubhuis, de hockeymaterialen en de clubbijdrage voor het vernieuwen van het oude kunstgrasveld en wellicht voor een derde veld in de toekomst, zijn namelijk aanzienlijk.

Hisalis heeft Tuincentrum Het Poeltje bereid gevonden om de beste kwaliteit planten (stekgoed en geen zaaigoed)  in te kopen, waar Hisalis heel blij mee is.
De Geranium actie begint deze week en loopt door tot vrijdag 9 april. Uitlevering van de planten vindt plaats vanaf woensdag 21 april, dus ruim op tijd voor Moederdag, dat valt dit jaar op zondag 9 mei.  Als straks de bloembollen weer uitgebloeid zijn, kan iedereen met deze actie zijn tuin, terras of balkon weer helemaal op laten fleuren met deze fraaie geraniums en petunia’s.


Caroline Beelen-van den Bosch
Hisalis PR

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.