header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
7

Verwisselde hockeyschoen!!!

Beste ouders,

 

Niet helemaal zoals het hoort, emailadressen gebruiken voor een oproep, maar ik wil met deze mail toch een kleine oproep doen. En dan met name aan de ouders van kinderen van de jongste jeugd. Het gaat namelijk om de hockeyschoenen van mijn zoontje Finn Mostert. Hij heeft nog geen training gehad en 1 van zijn schoenen is al kwijt. Bij het springkussen afgelopen zaterdag tijdens de opening, heeft iemand de rechter schoen van zichzelf en de linkerschoen van mijn zoon aangedaan, zonder dit in de gaten gehad te hebben.

 

Mijn zoon Finn kwam hier achter omdat het overgebleven paar 1 schoen van zichzelf en 1 schoen van een ander kind (in een kleinere maat) bevatte. We hebben het nog laten omroepen, maar geen reactie gekregen, dus vandaar mijn mail.

 

Ik zal voor de zekerheid mijn telefoonnummer doorgeven, mocht iemand zich melden met het andere onvolkomen paar schoenen ()

 

Bijgevoegd ook de foto van de schoenen, de linker schoen op de foto is van mijn zoon en is een DITA, maat 31 . De rechterschoen is een GRAYS maat 28 en is dus van degene die per ongeluk het verkeerde paar heeft aangetrokken.

 

Hopelijk meldt iemand zich, want iemand moet toch ook een incompleet paar hebben. En Finn heeft zaterdag voor het eerst hockeytraining en dan zou hij heel graag zijn schoenen weer compleet willen hebben.

 

Alvast bedankt voor uw reactie!

 

Groeten,

Niels & Astrid Mostert, ouders Finn Mostert Bijlage