header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
21

Spartaan - Wereldrecord poging 100m estafette (04/06)

Hallo vrijwilligers,

 

Natuurlijk hebben jullie het al vernomen. Op 4 juni a.s. gaat de Spartaan een Wereldrecord poging doen 100 m estafette te lopen.

12 uur lang moeten 2100 deelnemers een 100m lopen en dan hopen we, nee gaan we ervan uit het record te hebben.

Dit wordt een geweldig evenement op de grote Ontmoetingsdag met vele activiteiten.

 

WIJ HEBBEN JOU EN VELE ANDEREN HARD NODIG DIT RECORD TE HANGEN.

 

Laat ons geen flater slaan en meld je aan. Bijna iedereen kan wel een 100m lopen. Al je familieleden en vrienden en buren moeten meedoen want die 2100 mensen moeten we bij elkaar kunnen krijgen. Als 900 leden van De Spartaan al meedoen zijn we al een heel eind op weg.

 

Geef je zo snel mogelijk op . Op de site van de Spartaan kun je precies aangeven op welk tijdstip van de dag jij wilt. We willen graag zo snel mogelijk weten of we die 2100 deelnemers bij elkaar kunnen krijgen.

 

DUS VANDAAG NOG OPGEVEN!!!!! Mobiliseer morgen ook je schoolvrienden, familie leden, sportvrienden, collega’s op je bedrijf en niet alleen uit Lisse . Uit de hele streek ja het maakt niet waar vandaan. Maar geef je nu op!!!

 

Een ieder die een waar Spartaan hart heeft moet mee helpen. Het kan toch niet zo zijn dat zo een grote vereniging die niet voor elkaar zou kunnen brengen?

 

Leeftijd van 8 jaar tot ……………………………..

 

Wij rekenen op jullie allemaal. Ga naar de site en vul je naam in. Maak reclame op school morgen en deze hele week, op je werk of waar dan ook.

 

http://www.spartaan.net/joomla/

 

Druk op de rode button rechtsboven. Het wijst vanzelf.

 

 

Namens de jubileumcommissie

 

Jaap van Amsterdam

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.