header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Maa
30

Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ in Amsterdam (26/04)

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant? Bestel nu - met hoge korting - kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ in Amsterdam!

 

Op dinsdag 26 april 2011 vindt in het RAI-theater in Amsterdam de theater­voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze avondvullende voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissie­leden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek!

 

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen).

Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 22.15 uur (inclusief pauze).

 

Uw ­bonden biedt u een hoge korting aan waardoor een kaartje slechts € 5 kost (normale prijs € 20). Klik hier om een kaartje te bestellen. En kijk voor de bereikbaarheid van het RAI-theater op www.raitheater.nl onder Route.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.