header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Mei
13

Rabobank Bollenstreek wederom hoofdsponsor Hisalis (04/06)

Rabobank is al 15 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB). De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. De nationale teams hebben veel successen geboekt en de nationale competitie, de Rabo Hoofdklasse, krijgt steeds meer aanzien en aandacht in de media.  De Rabobank ondersteunt niet alleen het profhockey, maar wil ook het Nederlands hockey in brede zin stimuleren.

 

Rabobank Bollenstreek sponsort sinds jaar en dag Hockeyclub Hisalis omdat de hockeysport naadloos aansluit op de kernwaarden van de bank: Toonaangevend, Betrokken en Dichtbij. Het nationale heren- en damesteam is niet alleen toonaangevend in Nederland maar in de hele wereld. Bovendien is het een teamsport voor jong en oud, voor topspelers en recreatiespelers, waarbij fair play voorop staat. Betrokkenheid blijkt uit de enorme inzet van vrijwilligers, familie en clubbestuur van Hisalis maar ook uit de passie voor G-Hockey waar Rabobank Bollenstreek graag haar naam aan verbindt. De samenwerking tussen Hisalis en Rabobank Bollenstreek heeft er mede voor gezorgd dat de hockeysport dichtbij is en bereikbaar voor iedereen.

 

Rabobank Bollenstreek is dan ook zeer trots dat zij zich de komende drie jaar wederom hoofdsponsor mag noemen van Hisalis.

                                                        

Op zaterdag 4 juni biedt Rabobank Bollenstreek aan Hisalis een ouder/kind clinic aan. International Eby Kessing (Bloemendaal) zal op deze dag training geven aan de deelnemers.