header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
30

Rabobank Ouder-Kind Hockey Clinic (04/06)

Voor diegenen die zich hebben aangemeld voor de hockey clinic geldt dit volgende bericht:
De oefeningen in de clinic zijn gericht op het verbeteren van je vaardigheid en je kennis van de spelregels. “Eby Kessing”, centrale middenvelder van Bloemendaal en speler van Oranje heren, loopt langs de velden om het Hisalis talent te bewonderen. Er is gelegenheid om hem alles te vragen wat je nog van hem wil weten en hij deelt ook handtekeningen uit. 

 
De clinic is in twee delen. Het eerste deel is voor de Tummen en de F-junioren. Het tweede deel is voor de E en de D junioren.  

 

De Tummen en de F-junioren melden zich met hun ouder vanaf 9:30 en hun clinic duurt tot 11:00. De E- en de D-junioren melden zich met hun ouder vanaf 11:00 en hun clinic duurt tot 12:30.

 

De clinic bestaat uit oefeningen en eindigt met een partijtje ouders tegen kinderen.

 

De clinics zijn bijna vol, maar er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wil je mee doen met je vader of moeder, stuur dan een e-mail naar: [email protected] om je aan te melden en zeker te zijn van je plek.

 

BELANGRIJK:

Op zaterdag 4 juni zijn er veel sportactiviteiten op het sportpark “ter Spekke”. Met name de recordpoging bij de Spartaan ter ere van hun 50 jarige jubileum trekt naar verwachting heel, veel publiek. Hiervoor is een speciaal verkeersplan opgesteld en in dit plan is de parkeerstrook langs Hisalis afgesloten en gereserveerd voor hulpdiensten. Diverse verkeersregelaars zullen de mensen die met de auto komen begeleiden naar een parkeerplek. Deze kan door de drukte wat verder weg zijn. We raden jullie aan om indien mogelijk met de fiets te komen of als het echt niet anders kan te carpolen.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.