header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
13

21 april van 8:45h tot 12:00h -
Kaartverkoop Hockeyclinic "Feestbeesten" zaterdag 1 september

Hallo D, E en F spelers, Hisalis bestaat 40 jaar en dat vieren we met leuke activiteiten, waaronder de Hockeyclinic "Feestbeesten" voor D, E, en F-jeugd. Veel kinderen hebben aangegeven hieraan deel te willen nemen. Zaterdag 21 april is er de mogelijkheid om je direct in te schrijven. Neem EUR 7,50 mee en je krijgt na het inschrijven direct je inschrijfkaart mee.

 
Voor de spellers van de teams die 21 april geen thuiswedstrijd hebben, en zich nog niet hebben aangemeld, kunnen zich aanmelden via e-mail: [email protected]. Met deze spellers wordt een aparte afspraak gemaakt over het inschrijven en het betalen van het inschrijfgeld.

Voor wie is het ?
Speel je in een D, E of F-team? Dan is dit echt iets voor jou. Het is ook heel leuk als jouw hele team inschrijft! Je vader en moeder kunnen het hele spektakel bekijken onder het genot van een kop koffie met een stuk Olmenhorst appeltaart!

Wanneer ?
Zaterdag 1 september, 10.00 – 14.00 uur.
Wat is een hockeyclinic ?
Allerlei leuke, coole oefeningen die met hockey te maken hebben. Het hele hockeyveld wordt met "The Zone" omgetoverd in een echte hockeybeleving. "The Zone" is een sportief, bruisend en indrukwekkend hockeyspectakel bestaande uit opblaasbare objecten waarmee je hockeyoefeningen doet.

En verder….?
Verder is er een heuse professionele warming-up verzorgd door Milly Oosterberg van MLX, een spelparcours, springkussen en je krijgt een T-shirt dat je mag versieren. Daarnaast krijg je ook een lunch.

Ennuh….
Vergeet je bitje, scheenbeschermer en hockeystick niet!

Wat kost het ?
EUR 7,50 per kind. Naast deelname aan de hockeyclinic krijg je hiervoor een T-shirt en een lunch.

Dit wil je niet missen, toch ?
Schrijf je dan in (met je team?!) op 14 of 21 april bij de jubileumstand in het clubhuis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.