header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
7

Na de zomervakantie lekker hockeyen?

Sporten is gezond; dat geldt voor volwassenen, maar nog meer voor de jeugd. Hockey is een snelle balsport met een enorme diversiteit aan mogelijke speeltechnieken: van pushen, klaverturns, shaves, hammeren en low-forehands tot chops, flatsen en lifttechnieken. Hockey is niet alleen heel leuk en uitdagend om te doen, maar het zal ook je lichaam sterker, soepeler en leniger maken. Daarnaast zal je ook zeker gaan merken dat je uithoudingsvermogen, co√∂rdinatie, balgevoel en zelfvertrouwen sterk verbeteren. En... last, but not least, in een teamsport als hockey leer je om in groepsverband doelen te bereiken! Allemaal superpositief dus!

Mocht je nog niet zeker zijn of hockey jouw sport is dan kun je bij ons drie keer 'op proef' meetrainen. Daarna kan je beslissen of je definitief lid wil worden. Via deze link kom je op een pagina waar je alles kunt lezen over het lidmaatschap van H.C. Hisalis. Je kunt daar ook meer informatie vinden over de genoemde proeftrainingen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan zal je daar ook relevante contactinformatie vinden. In vakantieperiodes kan het voorkomen dat sommige contactpersonen op vakantie zijn; probeer het dan later nog een keer...

H.C. Hisalis is een groeiende en bloeiende hockeyclub midden in het hart van de Bollenstreek met uitstekende faciliteiten voor het jeugdhockey. Ons streven is om een club te zijn waarbij prestaties en vooral plezier in sport in harmonie naast elkaar bestaan. Wij vinden dat iedereen, maar met name de jeugd, op zijn eigen niveau bij Hisalis moet kunnen hockeyen. Bij H.C. Hisalis bieden we hockeyvormen aan vanaf vijf jaar.