Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
17

D1 houdt Loenen op 0-0

Nieuws afbeelding

Na de geweldige winst bij HDS, en weer een ronde verder in de Silver Cup, stonden de dames van Hisalis vandaag klaar voor de wedstrijd tegen Loenen D1 in de reguliere competitie.

Met de wedstrijd van vrijdag nog in de benen was iedereen gebrand om ook deze wedstrijd punten te pakken. Helaas kwam Hisalis het eerste kwart langzaam op gang en miste het vuur van vrijdag. Na een peptalk van coach Marnix kwamen de dames beter in de wedstrijd. Er ontstonden aanvallen, maar helaas wilde het doelpunt niet vallen. De verdediging van Hisalis stond goed, dus ook bij Loenen bleven doelpunten uit.

Na de rust bleven er aan beide kanten aanvallen komen, maar zorgde dit niet voor een doorbraak. Aan het einde van het eerste kwart kwam Sanne Dijkstra nog een keer mooi de cirkel van Loenen ingedraaid en sloeg, met een verdediger van Loenen in haar rug, hard op doel. Helaas kon de keepster deze met haar teen uit het doel houden en bleef de stand 0-0.