header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
8

Barcoaches gezocht

Nieuws afbeelding

Beste ouders/verzorgers en leden vanaf 18 jaar,

Om maar met de deur in huis te vallen…. Wij zijn met spoed op zoek naar minimaal twee Barcoaches! Na 5 jaar hebben Arjan Peeters en Marjolijne Vergouwen afscheid genomen en is vers bloed hard nodig.

Zoals bij velen van jullie bekend is, draait de bar op zaterdag en zondag op vrijwilligers, die begeleid worden door een Barcoach (ook een vrijwilliger).

Wat houdt deze taak precies in? 

Niets meer dan je medevrijwilligers een welkom gevoel geven en op gang helpen wanneer ze nog nooit een bardienst hebben gedraaid. Je verdeelt de taken en met elkaar zorg je ervoor dat iedereen achter en voor de bar het naar de zin heeft. Het is tenslotte vrijwilligerswerk en het moet leuk blijven!

Ben je een beetje servicegericht, vind je het leuk om mensen van een hapje en een drankje te voorzien en laat je je niet snel gek maken? Kom dan gezellig bij ons team van Barcoaches.  

Inwerken en hulp van andere barcoaches

Je wordt goed ingewerkt en we helpen elkaar waar we kunnen, hebben een groepsapp waar je al je vragen kan stellen en mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn dan is de hulpvaardigheid groot. 

Planning en rooster

De planning voor de Barcoaches wordt al voor het begin van het seizoen tot december gemaakt en dan in februari weer tot einde seizoen. Je weet dus ver van te voren waar je aan toe bent. En dan kun je ook voor het maken van het rooster aangeven wanneer je echt niet kunt. Ook kun je aangeven of je voorkeur hebt voor de zaterdag of de zondag. Horeca ervaring is leuk meegenomen maar zeker geen eis.

De tijden waarop een Barcoach wordt ingezet:

 

·       Zaterdag van 08.00 – 13.00  / 13.30 uur of

·       Zaterdag van 13.00 /13.30 uur tot ongeveer 17.30/18.00 uur

·       Zondag van 10.00 – 14.30 uur of

·       Zondag van 14.30 uur tot max 18.30/19.00 uur


Barcoachdiensten (reguliere bardiensten vervallen!) 


Wij streven er naar om een Barcoach max 2 a 3 keer per seizoenshelft in te plannen, dit betekent hoe meer Barcoaches hoe makkelijker dit kan. De reguliere bardiensten die je voor je gezin zou moeten draaien, komen overigens te vervallen. Dat scheelt dan weer! Bij niet genoeg Barcoaches kan het betekenen dat wij een dag of dagdeel niet open kunnen. Dus alsjeblieft meld je aan! Bij interesse, ook als je eerst meer wil weten, kun je een WhatsApp sturen naar Marjelle Vink op 06-15156660

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.