header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
23

Hisalis Pubquiz 2024

Nieuws afbeelding

Zaterdag 22 juni is het eindelijk weer zover en vindt er een nieuwe editie van de fameuze Hisalis Pub quiz plaats in ons clubhuis. Dit keer ook nog met het doel om een mooi bedrag te verdienen wat betreft de eigen bijdrage aan de nieuwe velden van onze club. Om die reden verhogen we de prijs van deelname naar € 7,50,- per persoon en zorgen we dat je die avond lekkere drankjes en heerlijke borrelplanken bij de bar kunt bestellen.


We zijn weer allemaal leuke vragen aan het verzamelen over van alles en nog wat maar ook zeker de nodige muziekfragmenten uit alle tijden. De prijzen zijn ook alweer geregeld bij onze fantastische sponsoren.

 

Ben je niet van het pub quizzen? Maakt helemaal niet uit, doe gezellig mee en geef je op met een team, dit team hoeft niet alleen uit hockeyers of ouders van hockeyers te bestaan, neem gerust je vrienden mee. Je gaat in ieder geval een leuke avond hebben.  Wat jij niet weet, weet hopelijk één van je teamgenoten en je steunt toch Hisalis door er te zijn. Je kunt je alleen opgeven en dan voegen we je toe aan een team maar je kunt je natuurlijk ook als team (graag met teamnaam) opgeven. Dit kan nu al via [email protected] 


We gaan voor een vol clubhuis!

Sven, Linda en Marjelle

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.