header foto header foto header foto header foto
 

Routebeschrijving

Adres


Hockeyclub Hisalis
Sportpark "Ter Specke"
Spekkelaan 2
2161 GH LISSE


MET DE BUS

Neem zowel uit Leiden en Haarlem lijn 50. Uitstappen bij de Grachtweg/Hyacintenstraat en dan lopen richting het sportpark.

MET DE AUTO

Keukenhof

Vanwege de Keukenhof is het begin tot en met eind mei extra druk op de aanrijroute richting ons Sportpark. Vooral als u via de N207 rijdt bestaat het gevaar van ernstige vertraging. Bezoekers komend vanuit de richting Amsterdam, Alphen, etc. worden geadviseerd de A44 te nemen richting Den Haag en afrit 3 Sassenheim, Noordwijkerhout te nemen. In Sassenheim volgt u dan de borden Lisse.
 
Vanuit richting Den Haag

A44 richting Amsterdam, afslag 3 (Noordwijkerhout/Lisse). Bij de rotonde direct na de afslag rechtdoor. Na 500 meter bij de volgende rotonde ook rechtdoor en bij de derde rotonde rechtsaf richting Lisse op de N208. Bij de rotonde rechtdoor en bij de eerste stoplichten daarna, links aanhouden (Westelijke Randweg). De eerste weg links is de Ter Spekkelaan. Het complex van Hisalis ligt na 100 meter aan de rechterkant. Het parkeerterrein is 50 meter verder naar links.
 
Vanuit richting Haarlem/Hillegom

De Westelijke Randweg (N208) volgen richting Leiden. In Lisse bij 2 rotondes rechtdoor. Dan 1e weg rechts is Ter Spekkelaan. Zie verder hierboven.
 
Vanuit richting Amsterdam

Neem op de A4 de afslag Hillegom/Lisse/Leimuiden/Alphen aan de Rijn. Boven aan de afrit rechts de N207 richting Lisse/Hillegom. Aan het eind op de T-kruising bij de verkeerslichten links af richting Lisse. Zie verder bij Haarlem/Hillegom.
 
Vanuit richting Alpen aan de Rijn

Volg de N207 richting Lisse/Hillegom. Zie verder bij Amsterdam.
 
Vanuit riching Rotterdam

Neem de A4 richting Amsterdam. Neem de afslag Hillegom/Lisse/Leimuiden/Alphen aan de Rijn. Boven aan de afrit links af de N207 op richting Lisse/Hillegom. Zie verder bij Amsterdam.

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.